Potrzeba i to czynić każe, czego nie trzeba.
- 13584 reads
Busko-Zdrój, 27.10.2011r.
Zaproszenie do składania ofert
Zwracamy się z prośbą o przedstawienie oferty cenowej na zakup sprzętu gastronomicznego:
a) Taboret podwójny
- wymiary WxDxH 1150 x 600 x 350 mm ,
- palniki 1 x 7 kW+ 1 x 9 kW (palniki dwukoronowe),
- zawory z zabezpieczeniem przeciwwypływowym odcinające dopływ gazu w przypadku zgaśnięcia płomienia,
- możliwość ustawienia kurkiem tzw. „oszczędnego płomienia”,
- zapalacze piezoelektryczne,
- nóżki z regulowaną wysokością,
- zasilanie gaz ziemny,
- taborety wykonane ze stali nierdzewnej gat. AISI 304.
b) Maszynka do mięsa
- moc850W,
- otwór wsadowy 48mm,
- średnica otworów w sitku 8mm oraz 6 mm,
- zasilanie 230V.
c) Obieraczka do warzyw
· jednorazowy wsad 6 kg,
· czas jednego cyklu 6 minut,
· zużycie wody 2,5 l/minutę,
· czas obierania około 1,5-3 minut,
· moc 0,35 kW,
· zasilanie 3-fazowe,
· wymiary 55x75x67 cm.
d) SztućceGerlach Flames 03 PT (wysoki połysk) – 4 komplety
- wieczysta gwarancja,
- 12 noży obiadowych,
- 12 widelców obiadowych,
- 12 łyżek obiadowych,
- 12 łyżeczek do herbaty,
- sztućce wykonane ze stali nierdzewnej,
- atest PZH do mycia w zmywarkach.
e) Ociekaczka wisząca do naczyń – 3 sztuki
- przybliżony wymiar: długość 45cm, szerokość 41cm, wysokość 8-13cm.
f) Garnki ze stali nierdzewnej
- patelnia do smażenia naleśników 1 szt.,
- gęsiarka 1 szt.,
- miska metalowa duża 2 szt.,
- garnek 3 l 1 szt.,
- garnek 5 l 1 szt.,
- garnek 30 l 1 szt.
Termin składania ofert do dnia 04.11.2011 r. ( e-mail, bądź fax na adres j/w.).
Termin realizacji zamówienia 30.11.2011 r.
D Y R E T O R
mgr inż. Andrzej Bilewski
mgr inż. Andrzej Bilewski